Basisschool Boschveld is een kleine school in de wijk Boschveld in Den Bosch. Ze geven hier les in 3 units in plaats van normale klassen. In de middenbouw, unit 2, zitten bijvoorbeeld kinderen van 7 tot en met 9 jaar. Met Unitonderwijs als basis kunnen zij als kleine school passend onderwijs geven en ruimschoots aan alle andere kwaliteitseisen voldoen.

3569 Scenario 03 screenshot 050 1200x400

Brede Bossche School Boschveld

Basisschool Boschveld is onderdeel van een Brede Bossche School. Naast onderwijs vind je hier kinderdagopvang, buitenschoolse opvang, maar ook allerlei sociale en culturele activiteiten voor jong en oud. Zo krijgen kinderen na school gratis muziekles of gaan ze sporten of fotograferen. Boschveld heeft een uitgebreide schoolbibliotheek en je kunt bijvoorbeeld de gymzaal huren. Wijkbewoners kunnen één keer per week eten in het sociaal restaurant en de speelzaal voor peuters is na schooltijd een balletlokaal.

4 korte video’s in plaats van 1 lange

Korte video’s werken beter op het internet dan lange. Daarom werden voor basisschool Boschveld 4 korte video’s gemaakt met elk een eigen onderwerp en doelgroep. Je kunt de video’s hieronder bekijken.

 

 

 

Andere bossche videoproductie bekijken? Ga naar: “Bedrijfsfilm Den Bosch, videoproductie om de hoek”.

Klaas Pelser