Pelser Filmproducties zit in Den Bosch. Vanuit de Gruyter Fabriek op de Veemarktkade wordt de productie van alle bedrijfsfilms bedacht, gepland, gefilmd en gemonteerd. Den Bosch is dan ook regelmatig het decor van de bedrijfsfilms die ik maak. Den Bosch is een krachtige gemeente. Veel bedrijfstakken zijn vertegenwoordigd. Mijn Bossche klanten vinden het fijn om samen te werken met een producent “om de hoek”. Dit zorgt voor een vlotte communicatie en een efficiënte manier van werken. Bovendien blijven reiskosten beperkt en kan ik extra flexibel zijn.

Sint-Jan vanuit Bossche Broek tbv bedrijfsfilm den bosch

Voorbeelden bedrijfsfilm Den Bosch

Den Bosch leent zich goed voor video. De stad is vaak het toneel geweest voor mijn films. Zo heb ik een moodfilm gemaakt voor Muzerije. Muzerije is het centrum voor amateurkunst in Den Bosch. Je kunt er cursussen volgen, maar Muzerije is bijvoorbeeld ook sterk bij onderwijs en talentontwikkeling betrokken. Ook maak ik videoproducties voor de gemeente. Bijvoorbeeld over de afvalstoffendienst en duurzame stadsdistributie. Den Bosch vervult een voorbeeldrol in Europa als het gaat om slimme en duurzame stadsdistributie. Hieronder kun je ook een voorbeeld bedrijfsfilm Den Bosch bekijken die ik maakte voor Basisschool Boschveld en een film over groenbedrijf Biggelaar Groen.

Beelden van Muzerije in de Hinthamerstraat

Gemeente ‘s-Hertogenbosch als duurzame gemeente

De Gruyter Fabriek, verzamelplaats voor creatieve ondernemers

Naast de Brabanthallen ligt de Gruyter Fabriek. Vroeger werden er koekjes en soep gemaakt. Nu verzamelen zich bedrijven uit de creatieve sector op deze plek. Zo ook Pelser Filmproducties. Één van de voordelen van werken in de Gruyter is dat bedrijven waarmee ik regelmatig samenwerk zich op loopafstand bevinden. Een snelle werkwijze en kruisbestuiving zijn hier positieve gevolgen van. Ik heb een mooie ruimte in gebouw A. Vroeger, in de tijd van De Gruyter, was gebouw A het kantoorgebouw van de fabriek. De Gruyter Fabriek is makkelijk bereikbaar en er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Lees meer over De Gruyter Fabriek en mijn plek daar via deze link. Of bekijk hoe mijn werkweek eruit ziet in mijn blog ‘een werkweek bij Pelser Filmproducties’.

Bedrijfsvideo in vele vormen

Wat zijn de mogelijkheden wanneer ik een bedrijfsfilm wil laten maken? Kan ik dat ook zelf? Wat komt er allemaal bij kijken? Op de pagina “Bedrijfsfilm, promoot en informeer met video” lees je de antwoorden.

Klaas Pelser