Met video kun je de sfeer van jouw event vastleggen. De kijker kan zien wat hij gemist heeft of kan terugkijken op een fantastisch evenement. Echter de mooiste manier om video in te zetten is in een online campagne voor een volgend event!

Film theater event

Film theater event voor Stichting Cubus

Stichting Cubus is een samenwerking tussen Bossche ondernemers, publieke organisaties en Theater aan de Parade. De stichting heeft als doel cultuur en talentontwikkeling te ondersteunen.

 

Cubus maakt dingen mogelijk die normaal buiten het bereik zouden blijven van ‘s-Hertogenbosch en het theater. Zoals bijvoorbeeld de komst van Earth Wind & Fire! Elk jaar wordt er een gala georganiseerd. In 2016 trad Earth Wind & Fire op tijdens het gala. In opdracht van Cubus en events & marketing bureau Artishock maakte ik een aftermovie om nieuwe leden te werven.

Sneeuwbaleffect film theater event

Met een impressie van een event kun je mensen die niet zijn geweest toch de sfeer laten proeven. De video wordt vervolgens gedeeld op social media. Op die manier kun je zonder extra kosten een groot publiek bereiken. Omdat bezoekers van jouw evenement de video in hun eigen netwerk verspreiden, is de kwaliteit van dat publiek groot.

Wil je meer voorbeelden bekijken van video’s over evenementen? Ga naar de pagina “Aftermovie zakelijk event laten maken”.