Ben je trots op het zakelijk event dat je georganiseerd hebt? Dan wil je vast ook een aftermovie laten maken! Voor de bezoekers om de sfeer achteraf nog eens te proeven, voor de afhakers (dat ze echt iets gemist hebben) of voor de volgende keer als het een terugkerend evenement is. Maar ook als referentie wanneer het organiseren van events je vak is. Met 20 of 1000 man, een uurtje of een hele dag, op het strand of in het theater, ik heb veel zakelijke events geregistreerd. Hieronder enkele recente voorbeelden.

Shot uit aftermovie zakelijk event

Registratie ‘Dag van het Huren’

Elk jaar organiseren verschillende woningcoöperaties de ‘Dag van het Huren’. In Den Bosch organiseerde Zayaz in 2018 verschillende activiteiten. TV tuinman Lodewijk Hoekstra kwam bijvoorbeeld op bezoek. Hij gaf bewoners van de Maijweg advies over hoe je je woonomgeving groener kan maken. Zayaz heeft een aftermovie laten maken. Ook maakten we een video waarin Lodewijk Hoekstra alle tips op een rij zet. Bekijk de tips, de aftermovie en andere video’s van Zayaz op hun YouTube kanaal.

Aftermovie Dag van het Huren

zzp BOOST event Noordkade Veghel

zzp BOOST helpt ondernemers in Noordoost-Brabant. Het gaat daarbij om netwerken en het verbeteren van vaardigheden. Zowel on- als offline vind je als ondernemer makkelijk aansluiting. Op 12 september 2019 vond het zzp BOOST event plaats op de Noordkade in Veghel. Er waren veel leuke en nuttige workshops en presentaties. Ook Hans van Breukelen was aanwezig. Hij sprak over hoe je kunt opveren naar een tegenslag. Bekijk de aftermovie die ik samen met Social Marketing Doctors maakte hiernaast.

Aftermovie zzp BOOST event 2019

Aftermovie zakelijk event Eftelingtheater

Het magische Eftelingtheater! Een topplek om een congres te organiseren. In opdracht van PPeople maakte ik een film voor Selligent. Selligent is een Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in marketing-cloud oplossingen. Na een dag vol leerzame presentaties, werd de dag afgesloten met het water en vuur spektakel ‘Aquanura’.

Aftermovie congres Eftelingtheater

Aftermovie zakelijk event met optreden ‘Earth Wind & Fire’

Het legendarische ‘Earth wind & fire’ kwam naar Den Bosch. Als onderdeel van het Cubus gala gaven zij een optreden. Stichting Cubus is een samenwerking tussen Bossche ondernemers, publieke organisaties en Theater aan de Parade. De stichting heeft als doel cultuur en talentontwikkeling te ondersteunen. Lees meer over de film van het theater event van Cubus.

Bedrijfsfilm in vele vormen

Bij Pelser Filmproducties kan je een aftermovie laten maken. Wat zijn andere concepten wanneer je een bedrijfsfilm wil laten maken? Kan je dat ook zelf? Wat komt er allemaal bij kijken? Op de pagina “Bedrijfsfilm, promoot en informeer met video” lees je de antwoorden.

Klaas Pelser

Aftermovie Cubus gala