prezi video

Zet je Prezi presentatie om naar een Prezi video en vergoot de inzetmogelijkheden van je Prezi. Een Prezi presentatie is een mooie en veelzijdige manier om je live-presentatie te ondersteunen. In de praktijk zul je misschien al wel eens je presentatie opsturen naar relaties. Dit werkt omslachtig. Het werpt een drempel op bij je relaties om de presentatie echt te gaan bekijken. Daarnaast mist de losse presentatie natuurlijk jouw tekst en uitleg.

Met teksten en muziek

Voor de Vlaamse minister Philippe Muyters van o.a. Financiën en sport, heb ik een Prezi presentatie omgezet naar video. Hierdoor is zijn prezi beter inzetbaar op het internet.

Prezi video vergroot mogelijkheden van een Prezi presentatie

Pelser filmproducties kan je Prezi omzetten naar video. Tekst en uitleg wordt gegeven door een professionele voice-over stem. De teksten uit de prezi haal ik dan grotendeels weg. Om het af te maken kan de video aangekleed worden met muziek. Je kunt er ook voor kiezen de teksten in de prezi te laten staan en alleen voor muziek te kiezen. Dat bespaart kosten. De video kun je bijvoorbeeld via YouTube of jouw eigen site delen met je relaties. Met één muisklik krijgt de kijker het complete verhaal.

Met voice over

Prezi video over verbeteringen in de jeugdzorg

De werkgroep “academische werkplaats brabant” van stichting het PON maakte een Prezi presentatie. Het onderwerp was “verbeteringen in de jeugdzorg”. De presentatie moest breder ingezet kunnen worden. Daarom heeft Pelser Filmproducties de Prezi omgezet naar video. Hierboven kun je het resultaat bekijken. Het PON vroeg mij ook sleutelfiguren in dit project te filmen. Het doel daarvan was mensen te enthousiasmeren. Ook vergrootten wij hiermee het bereik van de academische werkplaats.

Animatie

Wat maakt een prezi video leuk? De animaties maken het beweeglijker en ruimtelijker. Je bent wel gebonden aan de mogelijkheden die prezi biedt. Wil je meer, dan moet je een stap terug. Zonder prezi maar met de grafische elementen uit je presentatie (illustraties, kleuren, fonts, etc) kun je een animatiefilm laten maken. Meer weten? Ga naar de pagina over bedrijfs animatiefilm.