Infographic

Voor PGGM maakten wij een infographic video. In een infographic wordt informatie op een grafische manier overgebracht. Vaak is het een combinatie van tekst en afbeeldingen of illustraties. Een metrokaart is een voorbeeld, maar ook een verkeersbord zou je een infographic kunnen noemen. In videovorm worden de mogelijkheden breder; tekst, afbeeldingen en illustraties worden dan vaak geanimeerd. Daarnaast kan er muziek of een voice-over stem aan toegevoegd worden.

Infographic “ZIJN” voor PGGM

In deze infographic wordt “ZIJN” geïntroduceerd. “ZIJN” is een platform opgezet door PGGM om werknemers in de zorg en welzijn te helpen met hun vitaliteit. Ze krijgen inzicht in bijvoorbeeld slaap of stressniveau. Werknemers krijgen tips en kunnen elkaar helpen en motiveren.

Animatie

In Infographicvideo’s worden vaak animatie’s verwerkt. Het filmen van beeldmateriaal voor een bedrijfsfilm is verantwoordelijk voor 25-40% van de kosten. Soms kan een verhaal ook verteld worden met andere bestaande beelden of stockmateriaal. Hierdoor kan aanzienlijk worden bespaard op de kosten. Foto’s, computerschermopnamen, logo’s, teksten, enz kunnen gebruikt worden om op creatieve wijze met animatie een verhaal te vertellen. Uiteraard kunnen “echte” beelden gecombineerd worden met animatie voor een extra dynamisch resultaat. Lees meer over bedrijfs animatiefilm via deze link.

Ook geïnteresseerd in een infographic video? Neem contact met ons op!