Muzerije is het centrum voor amateurkunst in Den Bosch. Dans, toneel, muziek, elke discipline is aanwezig. Je kunt er cursussen volgen, maar Muzerije is bijvoorbeeld ook sterk bij onderwijs en talentontwikkeling betrokken.

MuzerijeOptreden in Plein79 tijdens de week van de amateurkunst

Muzerije “Easy score” project!?

Muzerije beweegt en ontroert. Mensen zingen, dansen, lachen en maken muziek. Boffen als filmmaker dus. Ik heb met veel plezier en voldoening gefilmd. Vaak haal ik mijn werkplezier uit het filmisch maken van een niet zo filmische situatie. Muzerije is al videogeniek. Een inkoppertje? Ik zie het als een kans om extra mooie video’s te maken.

Elke peiler een eigen video.

De activiteiten van Muzerije zijn te verdelen over drie peilers; cursussen, onderwijs en talentontwikkeling. Daarnaast zijn er een aantal andere zaken waarvoor je terecht kunt zoals verhuur van (repetitie)ruimte en de horeca. Voor elke peiler maak ik een video voor op de nieuwe website. Als start werd bovenstaande video gemaakt voor de feestelijke avond ter gelegenheid van de lancering van de website. Het is een impressie van alle activiteiten.

3571 ballet0 1200x400

Cursus Ballet

Ook aandacht voor de kunst van het filmmaken

Muzerije besteedt ook aandacht aan jonge filmmakers. Zij kunnen hun talent ontwikkelen tijdens het kinderfilmfestival. Kinderen van verschillende basisscholen schrijven zelf een script. Samen met een professionele filmmaker wordt het script verfilmd. Ik was tijdens een opnamedag aanwezig en maakte mooie “the making of” beelden. Enkele shots zijn verwerkt in bovenstaande video.

Andere bossche videoproducties bekijken? Ga naar: “Bedrijfsfilm Den Bosch, videoproductie om de hoek”.