video interview

Ter promotie van haar uitvaartonderneming namen wij een video interview af met Monique Maurik. Ze vertelt hoe ze geleerd heeft om haar soms heftige werk bij thuiskomst los te laten. Daarnaast legt ze uit hoe zij kinderen weet te betrekken bij een uitvaart.

Video interview

In het video interview vertelt Monique over haar meerwaarde als uitvaartondernemer. “Kinderen trekken altijd naar mij toe” vertelt ze. Als moeder van 3 weet ze kinderen als geen ander te betrekken bij een uitvaart. “Hoe beter je kinderen betrekt, hoe beter ze een verlies kunnen verwerken”. Nazorg speelt in haar manier van werken een grote rol. “Het past niet bij mij om na een uitvaart niets meer te laten horen. Een kop koffie en een goede nabespreking horen erbij”.

Opnamen in Capelle aan den IJssel

Monique Maurik is werkzaam als uitvaartondernemer in de omgeving Capelle aan den IJssel. Het video interview werd afgenomen in café/ restaurant “de bank” in Capelle aan den IJssel. Sfeeropnamen werden gemaakt op de markt, bij Leefgoed de Olifant, en bij Monique thuis. De opnamen duurde 1 dag.

Monique Maurik 010 614x238

Exclusieve samenwerking met Monuta

Uitvaartverzorger Monuta werkt veel met franchise ondernemers. Monique Maurik is daar één van. Pelser Filmproducties heeft een exclusieve samenwerking met Monuta voor de productie van persoonlijke videopresentaties van haar franchise ondernemers. Bekijk ook de eerste persoonlijke videopresentatie die wij maakten voor Monuta en lees meer over de samenwerking of bekijk het videoportret dat wij maakten van een interieurbouwer.