Visual Storytelling

 

Bon Pelser vertelt een persoonlijk verhaal over zijn bedrijf. Visual Storytelling gaat over echtheid, originaliteit en persoonlijkheid. Het overbrengen van een (zakelijke) boodschap is bijzaak. Het persoonlijke verhaal trekt de volle aandacht van de kijker, veel meer dan bij een traditionele bedrijfsfilm. De “ondergeschikte” zakelijke boodschap zal daardoor sterker aankomen bij de kijker.

Bon Pelser Interieurbouw geknipt voor visual storytelling

Het project begon als een privé familie project om de internetmarketing van Bon Pelser Interieurbouw verder uit te bouwen. Het bedrijf en Bon als persoon leende zich erg goed voor visual storytelling. Bon is een vakman en daarnaast een warme persoonlijkheid. Voor Pelser Filmproducties een kans om haar portfolio in de breedte en de diepte uit te breiden. Film gaat over beleving en een gevoel creëren bij de kijker. Dat geldt ook voor bedrijfsfilms. Toch wordt in veel bedrijfsfilms een boodschap vertelt in de vorm van koude feiten. Wanneer gedetailleerde informatie overgebracht moet worden is dat de juiste vorm. Wanneer een meer algemene boodschap als betrouwbaarheid of professionaliteit overgebracht moet worden is visual storytelling een betere vorm.

Duurzame interieurbouw op maat

Bon Pelser Interieurbouw uit Wijchen maakt keukens, kasten, meubels, etc. op maat en doet dit op een duurzame wijze. Het is een kleinschalig bedrijf en kan de wensen van haar klanten exact uitvoeren. Alle vormen en maatvoeringen zijn mogelijk.

Lees meer over storytelling films.