Om geld in te zamelen voor 3FM serious request wordt ook dit jaar Het Glazen Huisje Den Bosch georganiseerd.

Babysterfte stille ramp

Elke 6 seconde overlijdt er een baby door gebrek aan medische kennis en materialen. Deze stille ramp moet stoppen! Elk jaar overlijden 5,5 miljoen baby’s tijdens de bevalling of direct daarna. 3FM serious request staat dit jaar in het teken van het redden van deze slachtoffertjes. Romario van ‘t Land en Jonatan de Boer zetten zich in 2012 opnieuw in om geld in te zamelen voor deze actie van 3FM.

Het Glazen Huisje Den Bosch groeit

Het Glazen Huisje Den Bosch

In 2011 werd Het Glazen Huisje Den Bosch voor het eerst georganiseerd. Het werd een groot succes. Dit jaar wordt het initiatief verder uitgebreid. Net als vorig jaar wordt er weer radio gemaakt in café Zomers & Zomers in de karrenstraat in Den Bosch. Op 22 en 29 November en 6 en 13 December van 16:00 tot 2:00 is iedereen welkom voor een drankje en een donatie. Als uitbreiding op vorig jaar sluiten de DJ’s zich 4 dagen lang op om 24h per dag radio te maken. Op 19, 20, 21 en 22 December zijn de DJ’s van Het Glazen Huisje Den Bosch te vinden op het kerkplein in de kerkstraat in Den Bosch. Net als de radiomakers van 3FM zullen ze niets mogen eten.

Pelser Filmproducties steunt Het Glazen Huisje Den Bosch

Pelser Filmproducties ondersteunt het initiatief met de productie van promotievideo’s. Ook vorig jaar hebben we dit met veel plezier gedaan.

Bekijk ook de promo van vorig jaar.