DepostBode verzorgt allerlei postdiensten in de omgeving Oss, Veghel en ‘s-Hertogenbosch. Dat doen ze op een persoonlijke manier. Ze vergelijken het zelf graag met hoe de PTT dat vroeger deed.

Post rondbrengen voor bedrijfsfilm DePostbode

DepostBode deed mee met de BOV trofee 2017. Voor hun presentatie tijdens de finale mocht ik een bedrijfsfilm maken. Bezorgen met de fiets, bezorgen met de auto, sorteren van post, er is altijd beweging bij depostBode. Het is een modern bedrijf met een vriendelijk karakter. Kortom: super leuk om een video voor te maken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Veel bedrijven zijn met MVO bezig en dat is goed. Er zijn echter weinig bedrijven waar MVO de kern vormt van het bedrijf. DepostBode is ontstaan vanuit een sociale werkplaats in Oss. En nog steeds werken er hoofdzakelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij depostBode. Daarnaast is er veel aandacht voor het milieu. Het is een commercieel winstgevend bedrijf dat bovendien net wat goedkoper is dan de reguliere markt!

Depostbode heeft een eigen karakter. Dat straalt door in al hun communicatie, ook in de film. Wil je het unieke karakter van jouw organisatie ook online uitdragen? Neem contact met mij op! Eerst nog wat meer info over bedrijfsfilm in het algemeen? Bekijk hier meer mooie voorbeelden

Klaas Pelser