Samen met Studio 1175 sponsort Pelser Filmproducties de BOV trofee ‘s-Hertogenbosch 2017. BOV staat voor Beste Ondernemers Visie. JCI ‘s-Hertogenbosch organiseert dit jaar al voor de 13e keer dit evenement. Het thema is ‘social entrepreneurship’.

BOV trofee 's-Hertogenbosch

BOV trofee ‘s-Hertogenbosch

De finale van de BOV trofee ‘s-Hertogenbosch is op 19 mei 2017 in de Orangerie in ‘s-Hertogenbosch. In maart heeft de jury al uit 15 kandidaten 7 finalisten gekozen. Tijdens de finale strijden deze bedrijven vervolgens voor de trofee. Er zijn 2 categorieën. De finalisten worden een handje geholpen. Daarom biedt de organisatie elk bedrijf een video aan. De video’s worden vertoond tijdens het finale-evenement. Pelser Filmproducties en Studio 1175 zijn gevraagd deze video’s te maken.

De finalisten

  • Fith flex koppelt werkgevers en werknemers op een nieuwe manier aan elkaar.
  • depostBode bezorgt post met medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voordelig en bovendien met een persoonlijk karakter.
  • No Food Wasted heeft een innovatieve app ontwikkeld om verspilling in supermarkten tegen te gaan.
  • Rural Spark helpt mensen in landelijk india met technische innovaties.
  • Springplank biedt een alternatief voor (dreigend) economisch dak- en thuisloze mensen. Dat doen ze door te zorgen voor passend werk.
  • More2win zorgt voor een positieve spin-off van grote sportevenementen voor de gewone bevolking.
  • Zelfstroom maakt groene energie bereikbaar voor ieder huishouden.

Inspirerende bedrijven dus! Lijkt het je leuk om de volgende keer aanwezig te zijn? Hou de berichten op deze site in de gaten.

Bijna alle finalisten hebben al geproefd aan videomarketing en grijpen deze kans om hun online video-communicatie verder uit te bouwen. Wil je net als deze innovatieve bedrijven aan de slag met video? Neem dan contact met mij op.

Klaas Pelser