Eerlijk is eerlijk: toen ik in 2011 begon als producent van bedrijfsvideo schreef ik blogs alleen omdat dat moest om online gevonden te worden. Nu schrijf ik blogs om contact te houden met mijn doelgroep (jij dus!), omdat ik het leuk vind én vanwege SEO. De inspiratie voor onderwerpen komen uit mijn werk. Maar ook uit liefde voor films, series en bijvoorbeeld fotografie.

Input gevraagd!

Ik schrijf over dingen waarvan ik dénk dat jij ze interessant vindt. Zeker weten doe ik dat niet. Om nóg betere blogs te kunnen schrijven 😉 zou ik van je willen weten wat jij een interessant onderwerp vindt. Een onderwerp dat raakt aan mijn vak. Iets waar jij mijn mening over wilt horen of iets waar ik je concreet mee kan helpen. Hoe doe je dat? Door te schrijven in de “Leave A Comment” box hieronder, mij te mailen of te bellen.

Alle input is welkom!

Klaas Pelser

[email protected] / 06-41518211