Budget bedrijfsfilm

Een budget bedrijfsfilm heeft een eenvoudig concept. De kosten blijven daardoor beperkt. Door te kiezen voor een eenvoudig idee, blijft er genoeg ruimte over voor kwaliteit, inhoud en beeld. Het format bestaat uit één interview en videobeelden geschoten op één locatie. De opnamen duren 1 dagdeel. Van de beelden monteer ik vervolgens een video van 1 a 2 minuten. De prijs is inclusief muziek vrij van synchronisatierechten.

Budget bedrijfsfilm voor vertaalbureau

Voor Metamorfose Vertalingen maakte Pelser Filmproducties een budget bedrijfsfilm. In zes uur werden op één locatie twee interviews afgenomen. Verder werd er in diezelfde tijd genoeg ander beeldmateriaal verzameld als afwisseling op de interviewbeelden. Metamorfose vertalingen is een veelzijdig vertaalbureau uit Utrecht. Zij combineren een vaste groep vertalers met een netwerk van freelancers. Daardoor kunnen ze een breed pakket van specialisaties aanbieden. Verder scheiden ze het contact met de klant op een slimme manier van het vertaalwerk. Daardoor weten ze kwaliteit en een snelle dienstverlening te combineren.

Dynamiek door dubbel interview

In de budget bedrijfsfilm voor Metamorfose Vertalingen is gekozen voor een dubbel interview. De directeur en één van de vertalers werden apart van elkaar over dezelfde onderwerpen geïnterviewd. Beide benaderen eenzelfde onderwerp op een verschillende manier. Hierdoor kunnen de directeur en de vertaler in de video elkaar dus aanvullen. Dit zorgt voor afwisseling en daardoor voor een geboeide kijker. Nadeel is dat de video wat langer wordt ten opzichte van een video met één interview over dezelfde onderwerpen.

Kosten budget bedrijfsfilm

Volg deze link voor informatie over de kosten van een bedrijfsfilm. Het produceren van een bedrijfsfilm is maatwerk. Kosten worden daarom per geval berekend.

Lees verder hoe je jouw bedrijf kunt promoten en je klant kunt informeren met video.

Klaas Pelser