Restauratiebeurs 2013 614x238

Na het succes van 2011 vond op 18,19 en 20 april 2013 wederom De Nederlandse Restauratiebeurs plaats. De beursorganisatie, exposanten en sprekers besteedden veel aandacht aan de onderwerpen herbestemming, digitaal erfgoed en BIM. Pelser Filmproducties registreerde het symposium over digitaal erfgoed en filmde de presentatie “restaureer je bedrijf” door Bas van Sambeek en Joost de Valk. Voor Bouwstudio PelserHartman maakten wij een video-impressie. Deze impressie gebruikt PelserHartman op internet en in de opvolging van de contacten opgedaan tijdens de beurs. PelserHartman is specialist op het gebied van inmeten van bestaande gebouwen en objecten. 

Impressie restauratiebeurs 2011 brabanthallen

Op 14, 15 en 16 april 2011 vond in de brabanthallen in Den Bosch de restauratiebeurs 2011 plaats. Er was veel te zien. Verschillende vaklui voerden hun werkzaamheden ter plekke uit. Pelser Filmproducties was aanwezig en maakte een korte impressie van de beurs voor Bouwstudio PelserHartman. Bekijk het resultaat hieronder.

 

Wil je meer voorbeelden bekijken van video’s over evenementen? Ga naar de pagina “Aftermovie zakelijk event laten maken”.