Het voorjaar is de ideale periode om een bedrijfsvideo te laten maken. Zeker als je bedrijf buiten veel actief is. Zitten je werknemers veel binnen achter de computer? Juist dan is het leuk om naar buiten te gaan om opnamen te maken voor je bedrijfsvideo. Hieronder een selectie van een aantal mooie films geschoten in de lente.

Moodfilm over bloempotten

Good(s)factory ontwikkelt, produceert en distribueert kunststof bloempotten. Een nieuwe speler op de markt met nieuwe labels met een eigen visie en identiteit. Met de film die ik voor Good(s)factory produceerde, maakt de kijker kennis met die eigen identiteit.

Basisschool Boschveld

Basisschool Boschveld is onderdeel van een Brede Bossche School. Naast onderwijs vind je hier kinderdagopvang, buitenschoolse opvang, maar ook allerlei sociale en culturele activiteiten voor jong en oud. Zo krijgen kinderen na school gratis muziekles of gaan ze sporten of fotograferen.

Budget bedrijfsvideo Metamorfose Vertalingen

Een Budget Bedrijfsfilm heeft een eenvoudig concept. De productiekosten blijven daardoor beperkt. Door te kiezen voor een eenvoudig concept, blijft er genoeg ruimte over voor kwaliteit, inhoud en beeld. Metamorfose vertalingen is een allround vertaalbureau gevestigd in Utrecht. Door een combinatie van een groep vertalers in vaste dienst en een uitgebreid netwerk van freelancers kunnen zij een breed pakket van specialisaties aanbieden.

 

Ook een ‘lente-bedrijfsvideo’? Neem contact op voor een gesprek!

Klaas Pelser