storytelling video

Voor uitvaartverzorger en -verzekeraar Monuta maakten wij een storytelling video van Tom van Dijk. Tom van Dijk is franchisenemer bij Monuta. Een uitvaartondernemer begeleidt nabestaanden in de zeer persoonlijke en ingrijpende periode vlak na het overlijden van een dierbare. Met een storytelling video kunnen nabestaanden vooraf op internet kennismaken met Tom van Dijk.

Storytelling gaat over de mensen achter een bedrijf. In dit geval Tom van Dijk. Een persoonlijk verhaal, een kijkje in de keuken, zonder commercieel sausje met een brug naar de zakelijke informatie. Klik hier voor meer informatie over storytelling film.

Filmen storytelling video in Oisterwijk

Filmen Monuta Tom van Dijk 238x423Tom van Dijk is actief in Oisterwijk en omgeving. Hij werkt vanuit een monumentaal pand dichtbij het centrum van Oisterwijk. Zowel Oisterwijk zelf, als de bosrijke omgeving leende zich zeer goed voor de video-opnamen. We hebben opnamen gemaakt in Oisterwijk zelf, op een begraafplaats in Moergestel en in de bossen tussen Moergestel en Oisterwijk.

Volg deze link voor meer informatie over Monuta Tom van Dijk.

Voorbeeld storytelling video

Benieuwd naar meer storytelling video’s? bekijk de video die wij maakten over een interieurbouwer en zijn bedrijf. Deze video onderscheidt zich van bovenstaande video door de speelduur. 4 minuten is lang voor webvideo, maar geeft de kijker wel een beter beeld.