Regio Business organiseerde de masterclass “de ontmoeting” in Maaspoort Sports & Events. Harry Selier en zijn dochter Juliët lieten op 31 januari 2012 met hun paarden de leden van Regio Business beleven of ze een binder of een boeier zijn.

Een boeier is loyaal aan zichzelf, heeft weinig echte vrienden en heel veel kennissen. Een binder is een familiemens en heeft veel vrienden. Inzicht in wat je zelf bent kan je helpen in je omgang met anderen. Mensen en paarden ontmoeten elkaar op dezelfde manier. Een ontmoeting tussen paard en mens kan de mens daardoor een spiegel voorhouden.

Gezamenlijke productie Pelser Filmproducties, Voixlà! Jacqueline Blom en Mark IJzerman

Pelser Filmproducties werkt samen met professionals bijvoorbeeld bij zaken als voice-over en muziek. PF maakte een videoverslag van de masterclass. De voice-over werd ingesproken door Voixlà! Jacqueline Blom. De muziek werd gecomponeerd door Mark IJzerman.

Zand en paarden in sportzaal Maaspoort Sports & Events

Mensen hebben een persoonlijke ruimte van ongeveer 30 cm. Wanneer een vreemde binnen deze persoonlijke ruimte komt, wordt dat als onprettig ervaren. De persoonlijke ruimte van paarden is 14,5 meter! Om de paarden van Harry Selier genoeg persoonlijke ruimte te geven, was voor de gelegenheid een paddock aangelegd in de sportzaal van Maaspoort Sports & Events.

Pelser Filmproducties maakte van verschillende masterclasses van Regio Business een videoverslag. Zo vertelde Arjan Erkel zijn ontvoeringsverhaal en besprak trendwatcher Adjiedj Bakas ontwikkelingen in de zorg en ICT.

Regio business verbindt ondernemers

Regio business brengt ondernemers uit de regio met elkaar in contact. Dit doet men door het organiseren van masterclasses en BOB borrels, maar vooral ook door het uitgeven van zakenmagazines en activiteiten op internet.

Wil je meer voorbeelden bekijken van video’s over evenementen? Ga naar de pagina “Aftermovie zakelijk event laten maken”.