Heeft u onlangs een dierbare verloren? Gezocht op “videograaf uitvaart”? Wilt u graag de uitvaart op video? Hier vindt u informatie over de mogelijkheden. Ook geven we u een prijsindicatie.

videograaf uitvaart

Waarom een uitvaart op video

Een crematie of begrafenis is mooi en verdrietig tegelijk. Iedereen maakt een  uitvaart anders mee. De ceremonie is echter voor iedereen onderdeel van het rouwproces en belangrijk bij de verwerking van het verdriet. Een video helpt bij de verwerking. De uitvaart van uw vader, moeder, kind of levenspartner is heftig. Tijdens de dag kunnen er u dingen ontgaan. Muziek live gespeeld of gezongen op een uitvaart is eenmalig. Een toespraak met de emotie en kracht van het moment is fijn om terug te kunnen zien. Er is nog een andere reden om te kiezen voor het vastleggen van een uitvaart. Het kan gebeuren dat een familielid of goede vriend er niet bij kan zijn. Bijvoorbeeld door ziekte, afstand of mobiliteit.

Mogelijkheden videograaf uitvaart

U kiest wat wij filmen en hoe we dat doen. Onopvallend en zo veel mogelijk uit het zicht. Of juist meer op de voorgrond voor een mooier resultaat. U kunt aangeven welk deel belangrijk is. Alleen de ceremonie in de aula of de kerkelijke dienst of de hele dag. Zijn er mensen die u nadrukkelijk in beeld wilt hebben? Zijn er mensen die juist liever geen camera op zich gericht willen zien? U kunt zelfs aangeven hoe de cameraman gekleed moet zijn.

uitvaart op video

Kosten

Vanaf €680,- incl. BTW kunnen wij een professionele uitvaartreportage maken. Deze video bevat een registratie van de ceremonie in de aula of de kerkelijke dienst. U ontvangt een video(bestand) van ongeveer 30 minuten. Naar wens kunt u dit uitbreiden. Bijvoorbeeld met het filmen van de ceremonie op de begraafplaats of een registratie tijdens het condoleren. Aan de video kan op verzoek eigen foto’s, muziek of videomateriaal toegevoegd worden.

Pelser Filmproducties videograaf uitvaart

Pelser Filmproducties is zeer ervaren met videoregistratie. Daarnaast zijn we bekend met de uitvaartbranche. Met regelmaat maken wij videoportretten van uitvaartbegeleiders. Dit doen we in samenwerking met Monuta. Wij laten geen voorbeelden van uitvaartvideo’s op onze site zien. Bekijk hier een breed pallet video’s van onze hand.

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op.

073-6233085

[email protected]