video impressie

Waarom laten veel bedrijven een video impressie maken van hun congres, evenement of beurs? Zo’n filmpje kan bijvoorbeeld gebruikt worden in de opvolging van nieuwe contacten. Naast het sturen van een e-mail of bijvoorbeeld het nabellen is een video impressie een originele manier van contact onderhouden. Wanneer u jaarlijks een congres of evenement organiseert of regelmatig deelneemt aan een beurs, kan een het gebruikt worden voor de werving van nieuwe bezoekers.

Sneeuwbal effect video impressie

Daarnaast kunt u met een video impressie uw relaties die niet zijn geweest toch de sfeer laten proeven. Een video kan vervolgens gedeeld worden via social media. Op die manier kunt u zonder extra kosten een groot publiek bereiken. Omdat bezoekers van uw evenement de video in hun eigen netwerk verspreiden, is de kwaliteit van dat publiek groot. Hieronder vindt u een aantal voorbeeld video’s met een kostenindicatie.

 

Ook interesse in een filmpje van uw congres, evenement of beurs? Neem contact op of bekijk recente impressies op de pagina ‘Aftermovie zakelijk event laten maken’.

Klaas Pelser