Wat valt er te kiezen bij een uitvaart? Nabestaanden hebben behoefte aan informatie over de mogelijkheden bij een uitvaart. Dat blijkt uit onderzoek van uitvaartorganisatie Monuta. Uitvaartbegeleider Mayke van Straalen vertelt in onderstaande video over de mogelijkheden in Haarlem.

3589 Screenshot 010 1200x400 low kwal

Non-verbale communicatie

Mayke van Straalen is een warm persoon en een rots in de branding voor haar klanten. Dat merk je gelijk als je haar ontmoet. Video is de beste manier om dit soort kwaliteiten online over te brengen.

 

Woorden, zoals “persoonlijke begeleiding” of “openhartige dienstverlening” op een website of in een folder raken de doelgroep veel minder dan bij video, zelfs als je dergelijke woorden in de video niet gebruikt! Dat komt omdat je met video zowel non-verbaal als met woorden kunt communiceren. Non-verbale communicatie is veel sterker dan communiceren met woorden alleen. Dit is één van de antwoorden op de vraag ‘waarom een bedrijfsfilm?’. Ontdek nog 9 andere redenen!

Nabestaande aan het woord

Zeggen dat je goed bent in je werk moet je voorzichtig doen. Beter is het om dat iemand anders te laten zeggen. In de video voor Monuta Haarlem is daar ook voor gekozen. Mayke informeert de kijker. Een nabestaande vertelt dat zij haar werk heel goed doet. In veel gevallen geldt dat het eenvoudig is om een klant te vinden die een video-referentie wil geven wanneer je goed bent in je werk.

Is jouw persoonlijkheid ook een belangrijke toegevoegde waarde van je bedrijf? Neem contact met mij op!

Klaas Pelser