video training

Video training is een leuke en leerzame teambuilding activiteit. Met uw collega’s, afdeling of zakenrelaties maakt u onder begeleiding van een professional een bedrijfsfilm of een andere bedrijfsvideo.

Video training op maat

Pelser Filmproducties kan een video training helemaal naar uw wensen invullen. Samen met u bepalen we waar de training plaatsvindt, het soort video, de duur van de training, de grootte van de groep etc. U kunt kiezen voor uw eigen bedrijfspand als setting, maar een buitenlocatie is bijvoorbeeld ook mogelijk. De groep kan een algemene bedrijfsfilm maken of bijvoorbeeld een film over een nieuw product of project. De video training kan verdeeld worden over 2 dagen als u wilt. Een grote groep kan onderverdeeld worden in concurerende teams, die om de beste video strijden.

Video training voor Fagron

Bovenstaande video werd bij het farmaceutische bedrijf Fagron gemaakt met een groep trainees. Het was zowel een geslaagde teambuilding als een geslaagde film; het resultaat wordt op verschillende manieren ingezet. Bijvoorbeeld bij recruitment evenementen voor studenten.

Kosten video training

Een training van 1 dag voor 6 personen is al mogelijk vanaf €975,- excl BTW en excl reiskosten. Op de trainingsdag wordt aan de hand van een brainstorm een videoconcept gemaakt. Daarna volgen de video opnamen. Zo veel mogelijk verschillende mensen figureren. Dezelfde dag wordt samen met de groep begonnen aan de videomontage. De structuur van de video wordt dan neergezet en de muziek wordt gekozen. De volgende dag schaven wij de videomontage verder bij, met een professioneel resultaat als gevolg.

Interesse? Neem contact met ons op!

Wil je alvast wat tips over zelf bedrijfsfilm maken? Bezoek de pagina “Zelf bedrijfsfilm maken, tips & tricks”.