storytelling filmpje

Uitvaartondernemer Robert Landsman vroeg Pelser Filmproducties een storytelling filmpje te maken. Robert laat in deze video veel van zichzelf zien. Hierdoor kan de kijker kennis met hem maken. Erg belangrijk voor mensen die net hun dierbare hebben verloren en op zoek zijn naar iemand die de uitvaart voor hun regelt.

Structuur voor nabestaanden

Robert legt in het storytelling filmpje uit dat de meeste mensen in het dagelijks leven goed overwogen keuzes kunnen maken. Wanneer een dierbare overlijdt verandert dat vaak. Er moet veel geregeld worden na een overlijden. Robert helpt met het maken van de juiste keuzes en geeft structuur voor de nabestaanden in moeilijke tijden.

Storytelling filmpje met klassieke Volvo

Uitvaartleiders krijgen veel waardering voor hun werk. Omgaan met het verdriet van een ander kost echter veel energie. Afleiding zoeken is dan belangrijk. Door wat te werken in de tuin, of te luisteren naar muziek maakt Robert zijn hoofd vrij. Een andere manier om gezonde afstand te nemen van zijn soms heftige werk is zijn klassieke Volvo. Hij voelt zich sterk verbonden met dit Zweedse merk. Tijdens het voorgesprek werd al snel duidelijk dat de Volvo een belangrijk onderdeel moest worden tijdens te opnamen. Op de dijk bij IJsselstein maakten we uitgebreide opnamen met zijn Volvo 144.

Volvo010 614x238

Exclusieve samenwerking met Monuta

Uitvaartverzorger Monuta werkt veel met franchise ondernemers. Robert Landsman is daar één van. Pelser Filmproducties heeft een samenwerking met Monuta voor de productie van storytelling filmpjes van haar franchise ondernemers.

Lees verder: ‘Storytelling film raakt de kijker’.