Promotiefilmpje

Voor Afbouwcenter Nederland, specialist in droge afbouwmaterialen, maakte Pelser Filmproducties een promotiefilmpje. Afbouwcenter Nederland levert een breed en diep assortiment afbouwproducten zoals gipsplaten, metal stud profielen en isolatie. Logistiek is één van hun voornaamste speerpunten. Afbouwcenter Nederland kan droge afbouwmaterialen afleveren op de meest hoge en moeilijk bereikbare plekken in een pand. De klant heeft de producten direct beschikbaar op de werkplek van de monteurs, rekening houdend met alle ARBO regelgeving.

Animatie en stop-motion

Naast veel “normale” filmbeelden is er bij de productie van dit promotiefilmpje gebruik gemaakt van verschillende andere videotechnieken. Er zijn animaties in de film verwerkt o.a. om de landelijke dekking van Afbouwcenter Nederland te visualiseren. De kijker daalt door de wolken en ziet Nederland van boven. Pulserende cirkels verspreid over Nederland benadrukken de dekking van Afbouwcenter Nederland. Met stop-motion techniek is een uitstalling gemaakt van al de materialen en gereedschappen die meegenomen worden in de kraanwagen.

Promotiefilmpje match met specialisme Pelser Filmproducties

Pelser Filmproducties is gespecialiseerd in bedrijfsfilms voor transport, logistiek en bouw. Afbouwcenter Nederland bevindt zich precies tussen deze branches. Een goede match dus. Doordat wij specifieke kennis hebben van de branches transport, logistiek en bouw, snappen wij heel goed wat onze klanten doen en kunnen wij een boodschap beter vertalen naar video.

Lees meer over ons specialisme