Portretfilmpje

Immanuel Livestro was vroeger voorganger in de kerk. Nu is hij uitvaartondernemer in de omgeving Barneveld. In dit portretfilmpje legt hij uit hoe hij zijn ervaring als voorganger gebruikt in zijn huidige werk. Verder vertelt hij over zijn jeugd waarin hij zelf veel dierbaren verloor.

Intiem portretfilmpje

Imannuel voelt zich persoonlijk betrokken bij de mensen die hij begeleidt in de periode die voorafgaat aan een uitvaart. Dat zie je goed in het portretfilmpje. In de video zijn 2 interviews met nabestaanden verwerkt. Ook zij hebben de toewijding van Immanuel erg gewaardeerd. De video laat zien waarom mensen voor hem kiezen, maar Immanuel vertelt ook veel over zichzelf. Daardoor kan de kijker hem alvast een beetje leren kennen.

Opnamen in Voorthuizen bij Barneveld

Het portretfilmpje werd opgenomen in Voorthuizen aan de rand van de Veluwe. Immanuel’s huis ligt in een bosrijke omgeving, erg geschikt voor video opnamen. Het interview en veel andere shots zijn in en rond zijn huis opgenomen. Daarnaast is gefilmd op de begraafplaats die grenst aan het uitvaartcentrum van Monuta waar hij kantoor heeft.

Immanuel 060 614x276

Exclusieve samenwerking met Monuta

Uitvaartverzorger Monuta werkt veel met franchise ondernemers. Immanuel Livestro is daar één van. Pelser Filmproducties heeft een exclusieve samenwerking met Monuta voor de productie van persoonlijke videopresentaties van haar franchise ondernemers.

Een portretfilm of storytelling film vertelt een persoonlijk verhaal. Zo’n concept past bij de uitvaartbranche. Bekijk meer info over de storytelling film.