persoonlijke videopresentatie

Voor uitvaartondernemer Jurgen Theunissen maakte ik een persoonlijke videopresentatie. Hij vertelt hoe het was om op vroege leeftijd als uitvaartbegeleider te werken. Ook vertelt hij over zijn oma, waarmee hij vroeger het graf van zijn opa bezocht.

Jonge uitvaartondernemer

Jurgen voelde zich al vroeg aangetrokken tot de uitvaartbranche. Als tiener werkte hij in de weekenden al voor een uitvaartondernemer. Na zijn studie werkte hij zich op tot uitvaartbegeleider en was toen de jongste in Nederland. Vanwege zijn leeftijd had hij wel wat te overbruggen bij het eerste contact. Aansluiting zoeken lukte hem toen al goed en hij wist daarmee mensen te overtuigen. Achteraf werd zijn leeftijd altijd als positief ervaren.

Als kind met oma naar de begraafplaats

Als kind hielp Jurgen zijn oma de graven van verschillende familieleden te onderhouden. Ook dat van zijn opa. Inmiddels is zijn oma overleden. Zij is begraven op de begraafplaats waar ze vroeger altijd samen kwamen. Ook Jurgen heeft de wens om daar ooit begraven te worden.

Opnamen persoonlijke videopresentatie in Arnhem

Jurgen Theunissen 08 614x354

Jurgen Theunissen woont en werkt in Arnhem. Daar is ook al het videomateriaal geschoten. Het interview is afgenomen bij Jurgen thuis. Daarnaast zijn er opnamen gemaakt in Café Metropole in de Steenstraat, Sonsbeekpark en bij Jurgen in de straat.

Ik maak graag een persoonlijke videopresentatie. Dat doe ik voor uitvaartbegeleiders, maar ook voor andere ondernemers. Klik hier om een voorbeeld te bekijken.

Klaas Pelser