Op 29, 30 en 31 maart 2011 vonden de Carrosserie Vakdagen Hardenberg plaats. Op deze beurs voor de truck- oplegger- en carrosseriebranche was Koninklijke Nooteboom Trailers aanwezig met diverse speciaal transport oplossingen. Voor Nooteboom maakte Pelser Filmproducties hiervan een korte impressie op video. De film zal op het Nooteboom YouTube kanaal geplaatst worden om klanten en relaties die niet op de beurs zijn geweest te motiveren om Nooteboom op een volgende beurs wel te bezoeken.

 

Klaas Pelser is jarenlang werkzaam geweest in de transportsector. Bij Nooteboom Trailers in Wijchen heeft hij diverse functies bekleed. Met Pelser Filmproducties gebruikt hij zijn achtergrond om transportgerelateerde bedrijven te helpen met oplossingen van communicatieproblemen in de vorm van bewegende beelden.

Nooteboom enthousiast over resultaat

Na ontvangst van de YouTube link reageerde Nooteboom direct enthousiast op de filmproductie. Johan vd Water, marketing manager: “Ziet er heel erg leuk uit! Mooie dynamische beelden en goed interview”. De film zal op de homepage van de Nooteboom website geplaatst worden.

Pelser Filmproducties produceerde productfilm voor Nooteboom

PF heeft ook een film gemaakt voor Nooteboom over de nieuwste innovatie op het gebied van windmolen transport. Lees meer over deze productfilm voor Nooteboom