Carrosseriebouwer Hartog-Est vroeg twee van haar LZV klanten een referentie op video te geven. Foodservice groothandel Deli-xl en badkamer gigant Plieger vertelden voor de camera over hun positieve ervaringen met Hartog-Est bij de bouw van hun LZV vrachtauto combinaties.

Een LZV combinatie of Ecocombi is een extra lange vrachtauto combinatie die wordt ingezet op langere afstanden om per rit meer lading te kunnen vervoeren. Dit levert een besparing op in transportkosten en bovendien een significante CO2 reductie.

Hartog-Est specialist in standaard en maatwerk carrosserieën.

Hartog-Est gevestigd in Waardenburg is de meest centraal gelegen en één van de oudste carrosseriebouwers van Nederland. Men staat bekend om kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Hartog-Est ontwikkelt en maakt transportoplossingen in de vorm van standaard en maatwerk carrosserieën en bedrijfswageninrichtingen. Ze zijn gespecialiseerd in oplossingen voor maximale benutting van de beschikbare laadruimte. Het resultaat is een aanzienlijke kostenbesparing voor de transportondernemer.

Product presentatie LZV door Pelser Filmproducties

Jorrit den Hartog, Directeur van Hartog-Est, vroeg Pelser Filmproducties een pakkende bedrijfsfilm te maken. Pelser Filmproducties bedacht samen met haar klant een concept waarin klant referenties gecombineerd worden met één van de indrukwekkende producten van Hartog-Est. Hierboven kunt u het resultaat bekijken.

Jorrit den Hartog, Directeur Hartog-Est, over Pelser Filmproducties:

“Klaas Pelser heeft voor Hartog-Est een prachtige bedrijfsfilm gemaakt. Hij heeft met zijn kennis van zaken over de transportbranche een hele dynamische film samengesteld, die bezoekers van onze website een prachtige eerste indruk geven van ons bedrijf. Hij heeft onze wensen mooi weten te vertalen naar een invulling in beeld. Na eerdere ervaringen met Klaas bij het maken van een beursfilm, zijn wij ook nu weer zeer tevreden over het resultaat.”

Heeft u ook interesse in de diensten van Pelser Filmproducties? Neem contact met ons op via de contactpagina of bel direct met 073-6233085.