Netwerk A2

Netwerk A2 is een netwerkclub. Zaltbommel is de thuisbasis. Om de week op vrijdagochtend ontbijten de leden samen. Lid zijn van Netwerk A2 levert je werk op. Dat is met cijfers te onderbouwen. Maar dat is niet het enige! Het is een kwalitatief netwerk. Dat kun je lastig met cijfers laten zien. Daarom liet Netwerk A2 een video maken.

Veel Netwerk A2 leden aan het woord

Het doel van de video is het werven van nieuwe leden. Netwerk A2 is een club met enthousiaste mensen. Bezoekers van de club merken dat meteen. Daarom komen er veel leden in de video aan het woord. Met video kun je heel goed non verbaal communiceren. Daardoor komt het enthousiasme ook over bij ondernemers die overwegen op bezoek te komen. Ik verwerk graag interview in de video’s die ik maak. Waarom ik dat graag doe lees je op de pagina over interview voor videoproductie. 

Zakelijk, maar ook gezellig

Netwerk A2 slaat spijkers met koppen. Het karakter is zakelijk. Dit wil niet zeggen dat het niet gezellig mag zijn. Humor is dus toegestaan. Bovendien is er regelmatig een BBQ of borrel. Daarnaast wordt er jaarlijks een groot netwerk event georganiseerd. Genoeg aantrekkelijke beelden te filmen.

Bijeenkomsten

De leden komen om de week bij elkaar. Deze ontbijtsessies beginnen om 7:00. Alle ondernemers en bezoekers geven een pitch van 60 seconden en stellen een zoekvraag. Daarna is er een korte pauze. Na de pauze volgt de bijdrageronde. Ieder lid vertelt wat hij of zij de afgelopen 2 weken voor de club gedaan heeft. Dat kan een opdracht of een lead zijn, maar ook een gesprek of een bezoeker. De bijdragronde is het hoogtepunt van de ochtend en laat de kracht van de groep zien. Vervolgens geeft één van de leden een bedrijfspresentatie van 10 min, waarna de bijeenkomst afgesloten wordt rond 8:30.

Één keer per kwartaal is de bijeenkomst besloten. Tijdens deze discussiemeetings worden 2 cases van ondernemers besproken.

Wil je ook het enthousiasme van jouw club of vereniging laten zien met een video? Neem dan contact met mij op.

Klaas Pelser