Voor Airpro produceerde Pelser Filmproducties een informatieve film over de productie van kanalen voor luchtbehandeling. Airpro ontwikkelt luchtbehandelingssystemen voor grote bouwprojecten.

Kanalen luchtbehandeling

Airpro versterkt live presentatie met video

Voor klanten, relaties en nieuw personeel verzorgt men regelmatig een presentatie in het pand van Airpro waarin het proces van ontwikkeling tot installatie behandeld wordt. Een interne presentatie heeft voor Airpro veel voordelen. De productie van de luchtkanalen wordt echter extern uitgevoerd. Door dit deel van het productieproces toe te lichten met een video, kan de klant of relatie zich toch een goed beeld vormen van dit deel van de productie.

Vakmanschap in beeld

De meeste luchtbehandelingsinstallaties bestaan uit een combinatie van ronde én rechthoekige metalen kanalen. Rechthoekige kanalen zijn altijd maatwerk. Bij de overgangen en bochten komt, door de grote variatie, veel handwerk kijken. Het zijn ambachtelijke kunstwerkjes. Door het vele handwerk is de film aantrekkelijk om naar te kijken. Het zetten, monteren en afdichten gebeurd grotendeels handmatig.

Vormstuk kanaal luchtbehandeling

Positieve reacties over resultaat

Jan van Kempen, freelance communicatie Airpro:

“Ik ben erg blij met de Airpro film! Je hebt echt een voortreffelijk oog en het geheel ziet er gelikt uit. Mooie uitkaderingen, rustig en logisch gemonteerd. De stem is precies goed van toon, niet te jolig en niet te uitleggerig. En de muziek doet wat hij moet doen, niet opvallen en toch de boel ondersteunen. Ik ben uitermate tevreden.”

De film is enkel voor intern gebruik bedoeld. Om kosten te besparen is gekozen om de rechten voor de voice-over stem niet af te kopen. Helaas kunnen we om die reden de film niet vertonen op onze site.