Pelser filmproducties heeft kennis en vaardigheden in huis voor het toepassen van diverse filmtechnieken. Met deze technieken kunnen wij het produceren van bijvoorbeeld een productfilm of interview uitvoeren met een minimum aan inspanning van uw kant.

Green screen technologie

Met deze techniek kunnen wij een interview opnemen bijvoorbeeld op uw kantoor en later elke gewenste achtergrond toevoegen. Dit kan een foto maar ook een bewegend beeld zijn. Alles is mogelijk. Zo past een interview op een specifieke locatie toch eenvoudig in uw agenda.

Bij het toepassen van een green screen in studio omstandigheden kunnen wij belichting en geluid optimaliseren. Op locatie is dit niet altijd mogelijk. Omgevingsgeluid, weersomstandigheden en het tijdstip kunnen op locatie roet in het eten gooien. In de studio hebben we geen last van deze zaken. Dit werkt efficiënt en levert een professioneel resultaat.

Autocue bespaart tijd

Ook de toepassing van een autocue bespaart uw kostbare tijd. Deze techniek maakt het mogelijk om de kijker direct aan te spreken door in de cameralens te kijken zonder tekst uit het hoofd te hoeven leren. De tekst wordt zodanig geprojecteerd dat u de tekst wel ziet maar de camera niet.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Pelser Filmproducties over de toepassing van green screen, autocue of andere filmtechnieken.